Draagsymposium – mr. I.C. Kruger, IBCLC

Caroline Kruger doorliep de middelbare school in Groningen, studeerde Notarieel Recht aan de RUG en werkte als kandidaat-notaris en estateplanner iets minder dan 10 jaar bij één van de grootste advocaten en notariskantoren van Nederland, AKD Prinsen in Rotterdam. Na een sabbatical, waarin zij twee kinderen kreeg, verzette zij haar bakens en verdiepte zich in borstvoeding. Eerst middels de interne opleiding van de VBN en daarna via de post-graduele opleiding Lactatiekunde aan de Artevelde Hogeschool in Gent.

Caroline is als lactatiekundige actief in Rotterdam met haar bedrijf: nultien borstvoeding, adviespraktijk voor vrouwen die borstvoeding willen geven.

Buiten haar bedrijf zet zij zich in het algemene belang in voor de bescherming van borstvoeding als vrijwilliger voor VBN en voor Stichting Babyvoeding en als adviseur over borstvoeding voor Stichting Kambego. Recent volgde ze bij Instituut voor Hechting de cursus Draagconsulent I.

Als spreker heeft ze ervaring opgedaan door een bijscholing te verzorgen van St Bovenmaas, workshops van de VBN, bij de SBL (nascholing lactatiekundigen) en bij Gold2014.

Caroline zal ons vertellen wat nabijheid met hersenontwikkeling doet. Ze zal ons uitleggen wat de rol van dragen daarin kan zijn.

Caroline Kruger
Caroline Kruger