Draagsymposium – Annelies Meijer

Annelies Meijer woont met haar gezin in Hardenberg. Ze is getrouwd en moeder van drie. Ze volgde de cursussen tot draagconsulent in november 2008, augustus 2009 en oktober 2009 via de Trageschule Dresden in Nederland. Haar bedrijf heet Mutti.nl. Ze is vrijwillig actief bij diverse verenigingen zoals de Vereniging voor Draagdoekconsulenten (VDC) en de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN). Op dit moment is ze actief in de scholingscommissie van zowel de VBN als de VDC. Daarnaast denkt Annelies mee en geeft feedback op de inhoud van de cursussen Draagconsulent.

Annelies zal de praktijk workshop “Waarmee draag je een pasgeborene? voorgevormde dragers sessie” samen met een aantal andere consulenten voor haar rekening nemen. In deze sessie zal jij als zorgverlener kennis kunnen maken met een aantal ergonomische voorgevormde dragers die geschikt zijn voor de pasgeboren baby.

Annelies Meijer

Uttagssymtom uppstår när effekterna av läkemedlet slitnar. De som får Köpa Priligy (Dapoxetin) 30mg 60mg 90mg säkert på nätet i Sverige kan känna att de har tappat sin sexuella drivkraft, eller så kan de ha svårt att samverka med sin partner.