Veelgestelde vragen

Inschrijven

1. Annuleren
U kunt uw inschrijving annuleren, daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

-Bij annulering vóór 14 september 2014, ontvangt u 50% van de kosten terug. U kunt er ook voor kiezen om iemand anders in uw plaats te laten gaan. U dient dan alle gegevens van deze persoonzo spoedig mogelijk (uiterlijk 14 september 2014) door te geven aan de organisatie via: instituutvoorhechting@gmail.com.
-Bij annulering tussen 14 september 2014 en 7 november 2014 ontvangt u geen kosten meer terug, maar kunt u wel een andere persoon in uw plaats laten gaan.

Voor annulering van uw inschrijving kunt u contact opnemen via: instituutvoorhechting@gmail.com

2. Bewijs van deelname
-Uw bewijs van deelname ligt vanaf 17.00 gereed bij de IvH balie. Het is voor ons niet mogelijk om deze eerder af te geven.
-Wij sturen geen bewijzen van deelname na.
-Wij kunnen achteraf geen bewijs van deelname meer aanpassen. Tijdens de inschrijfprocedure wordt om deze reden een beroep op uzelf gedaan om de gegevens correct in te voeren. De organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgen van een foutieve inschrijving.

Accreditatie

1. We bekijken op dit moment de mogelijkheden om alsnog accreditatie aan te vragen bij diverse beroepsverenigingen. We zullen u hiervan op de hoogte houden, middels sociale media, de website en via e-mail indien u zich reeds ingeschreven hebt.
– De Nederlandse beroepsvereniging voor Doula’s (NBvD) heeft 1 accreditatiepunt toegekend. Vermeld bij aanmelding bij opmerkingen dat je lid bent om te zorgen dat je punten worden toegekend.
– Kenniscentrum kraamzorg heeft 6 accreditatiepunten toegekend.

2. Om eventueel punten voor dit congres te kunnen krijgen is het van belang dat u zich inschrijft met de naam waarmee u ook ingeschreven bent in het BIG-register, bij het IBLCE of in het kwaliteitsregister. Anders is het voor ons onmogelijk aan de juiste persoon punten toe te kennen.

Dieetwensen
-In het opmerkingen veld bij uw inschrijving kunt u doorgeven wat uw dieetwensen zijn. Wij zullen u laten weten of deze al dan niet haalbaar zijn.
-Vegetarisch eten is geen enkel probleem.

Baby’s/jonge kinderen meenemen

-Baby’s (ook borstgevoede baby’s) zijn niet toegestaan in de zalen tijdens de voordrachten en praktijk sessies.
-Er is geen kinderopvang beschikbaar.
-Indien u uw baby mee wilt nemen, kunt u voor hem/haar een oppas meebrengen. Deze oppas kan in de hal op uw baby passen en hoeft geen toegang te betalen.

Presentaties

-We zullen u op de hoogte houden via de diverse communicatiekanalen van het beschikbaar worden van hand outs, vertalingen en online beschikbaar komen van de presentaties.
-Zonder toestemming van de organisatie mogen er geen beeld of geluidsopnamen gemaakt worden.